Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Question Of Lust, 2017

2021. április 15. - Szigi.
És ha valaki azt hitte volna, hogy a Delta Machine Tour után végképp kikopik a setlistből a dal, annak csattanós választ adott a Global Spirit Tour: a dalt ugyanis 54 alkalommal játszották, az első két turnészakaszon szinte végig volt, sőt, még a harmadik koncertszakasz első fellépésén is játszották Dublinban - hogy aztán - mintha elvágták volna - kikerüljön a setlistből. Természetesen Budapesten, a Groupama Arénában is játszották 2017 májusában - pont ezen a koncerten cserélt helyet a dal a Home-mal a setlistben. Mi most a londoni fellépésről mutatjuk a dalt. Ez ismét egy Gordeno-Martin féle zongorás duett volt; és noha Gordeno specialitása, hogy majdnem minden koncerten máshogy zongorázza a zongorás dalokat, mégis feltűnő volt, hogy ezen a turnén még lágyabban, még sebezhetőbben adta elő a Black Celebration nagy Martin-balladáját, a tegnap 35 éve kiadott A Question Of Lust-ot (és ha már itt tartunk, a Somebody-t is ugyanígy adta elő).
 
Véget ért kétnapos maratoni bejegyzéssorozatunk az A Question Of Lust-ról, holnap két illusztris koncerthelyiségbe látogatunk el: az egyik a Wembley Aréna, a másik pedig az E-Klub :D Jó éjt!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9616498394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása