Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Martin halálközeli élménye - 2006, Bukarest!

2021. június 23. - Szigi.

Martin Gore-nak halálközeli élménye volt ma 15 éve Bukarestben! A Touring The Angel aktuális fellépésén, az Enjoy The Silence végén egy lánc leesett a színpad tetejéről, és csak néhány centivel kerülte el Martin Gore fejét. A személyzet gyorsan eltávolította a láncot, és Peter Gordeno egy törülközővel a kezében sietett Martin segítségére. Dave "nagyon szerencsés ember"-nek titulálta Martint az eset után.

Gore 2009-ben így nyilatkozott:

"Volt egy halálközeli élményem a legutóbbi turnén. A hatalmas láncok... Volt egy kb. 50 láb hosszú lánc, nagy, fém láncszemekkel, azok tartották a teljes világítási felszerelést. Ott álltam, és előrementem, hogy a mikrofonba énekeljek, és ez a hatalmas lánc a hátam mögé zuhant. Hallottam a szörnyű csattanást. Körülnéztem, és ott volt mögöttem egy nagy halom láncszem. Ha nem jöttem volna előre énekelni, valószínűleg meghaltam volna."

A DM Live Wikiről származó sztorit könnyen ellenőrizhetnénk az alábbi videón, hiszen teljes koncertfelvétel áll rendelkezésünkre a buliról, de sajnos pont a kérdéses időpontban a felvételt készítő rajongó a meglehetősen csüggedten éneklő román arcokat videózta.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4616602422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása