Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Isztambul, 2001, hastánc, Somebody, és egy megszegett ígéret Martintól

2021. október 30. - Szigi.
20 évvel ezelőtt Isztambulban lépett fel a Depeche Mode; ekkor első ízben jártak Törökországban (végül még egyszer voltak, 2006-ban). A fellépés meglepetése az volt, hogy Martin újabb cseredalt hozott be, mégpedig a Somebody-t. Nichelle Carlson, a turnéblog ekkorra kissé már kifáradt gazdája az utolsó fellépésekre újra nekidurálta magát, nézzük mit ír, és mit mond a Somebody-ról, ami elég meglepő a későbbi turnék tükrében (a Touring The Angel-en és a Global Spirit Tour-on ugyanis szétjátszották a Somebody-t).
 
Íme a koncertről az Enjoy The Silence (a Somebody sajnos nincs meg):
 
""Az isztambuli koncert nagyszerű volt - a legjobb része az volt, hogy Martin elénekelte a "Somebody"-t. Ez engem személy szerint megdöbbentett, mivel emlékszem, hogy a turné elején azt mondta, hogy soha többé nem fogja eljátszani ezt a dalt. Nagyon elfoglalt voltam a koncert kezdete előtt, így nem hallottam semmit arról, hogy mégis eljátszaná ezt a számot, aztán hirtelen a produkciós irodából a koncert alatt hallottam, hogy Peter belekezdett a dalba. Csodálatosan szólt, és a közönség hangosabban énekelt, mint Martin. Nagyszerű pillanat volt!
 
Törökországban több napig szabadságon leszünk - csak 3.-án indulunk el. Úgy tűnik azonban, hogy sok tennivaló van errefelé, úgyhogy a sok elvégzendő munka mellett is el kell tudnom foglalni magam. Azt hiszem, mindannyian kezdjük érezni a kimerültséget. Amikor egy-egy pillanatra megállunk, mindannyiunkra ránktör a fáradtság, és most, hogy már majdnem vége van a turnénak, egyre erősebbek ezek a tünetek.
 
Ma este vacsorázni megyünk a crew-val egy hastáncos étterembe - érdekesnek ígérkezik! (...) A hastánc elég érdekesnek bizonyult. Eleinte mindannyian élveztük, de a harmadik óra után mindannyian kezdtünk egy kicsit elfáradni. Volt ez a házigazda, aki folytatta és folytatta és folytatta a táncot, így, ahogy el tudjátok képzelni, 3 óra után kicsit elfáradtunk. Mindent összevetve azonban jó volt időt tölteni a csapattal és közösen valami szórakoztatót csinálni Halloween alkalmából.
 
Boldog Halloweent!"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4116739248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása