Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Dave ismét a DM végéről beszél

2021. november 13. - Szigi.
Az Imposter megjelenése kapcsán Dave ismét megpengette azokat a húrokat, amelyek arra utalnak, hogy szívesen otthagyná a Depeche Mode-ot.
 
"Tuti, hogy gondoltam már rá, hogy véget vessek az egésznek" - nyilatkozza a lenti cikkben - "Főleg a legutolsó nagy turnénkon. Nem mintha nem élveztem volna, sőt, nagyon is jól éreztem magam. De szeretném azt elérni, hogy egy bizonyos ponton egyszerűen csak otthagyjam a bandát és így tekintsek vissza a DM-ben töltött évtizedekre: a remek koncertekre, a kiváló lemezekre, amik még ma is megállják a helyüket. Nézd, 60 éves leszek jövőre - tudom, hogy ez manapság már nem számít öregnek. De egyszerűen a DM túl sokat vesz ki belőlem, túl sok időt vesz el a családomtól, a feleségemtől, a barátaimtól, és úgy általában az egész életemtől."
 
Természetesen a Depeche Mode feloszlásáról elsősorban a banda alapító tagjai, Martin és Andy döntenek - remélhetőleg Dave-et ugyanúgy meggyőzik a folytatásra, ahogy tették ezt 2004-ben, amikor Dave hasonló nyilatkozatokat tett.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7416754304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása