Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Barrel Of A Gun, második Top Of The Pops fellépés

2022. február 04. - Szigi.
A Barrel Of A Gun a megdöbbentően magas negyedik helyig jutott 1997-ben a slágerlistákon, ezzel beállítva a legmagasabb brit kislemezlista-eredményét, amit addig a People Are People jelentett (később még a Precious is elérte ezt a helyezést). Dave egy ízben ki is fejtette meglepettségét: ""Valóban meglepődtem, amikor a Barrel Of A Gun olyan nagyszerű slágerlistás helyezést ért el. Márcsak azért is, mert az pont az a szám, amelyik a legmegfoghatatlanabb tőlünk talán egész pályafutásunk során."
 
Talán a két Top Of The Pops fellépés is sokat segített a kislemezen (habár ezután a második után a kislemez pont zuhanásba fogott a listákon). Ma már megmosolyogtató módon az ekkortájt igencsak népszerű, jellegzetesen kilencvenes évekbeli popikon, Peter André konferálta be a zenekart. Dave ezúttal elegánsabb, Martin is több bőrt visel, Andy nagy elánnal üti a szintit, a doboknál pedig ismét Anton Corbijn ül, a szintiknél pedig ismét Tim Simenon.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3117123268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása