Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

By This River

2023. április 28. - Szigi.
A következő dal a ma 20 éves Martin szólólemezen, a Counterfeit 2-n a BY THIS RIVER, ami Brian Eno 1977-es Before and After Science című szólólemezén jelent meg. Eno mellett az elektronikus zene két legendás alakja, Hans-Joachim Roedelius és az azóta már elhunyt Dieter Moebius szerzője a dalnak (ők ketten a Cluster formációt alkották egy időben). Martin így nyilatkozott a dalhoz kötődő élményeihez: "A 'Before And After Science'-t 1977-ben, a megjelenés évében vettem meg, mert nagy Roxy Music-rajongó voltam, és imádtam az első szólóalbumát, a 'Here Come The Warm Jets'-et. ".
 
A dal nyugodt hangulatához szinte nem is illő hangos szintidallammal indul a dal, ám aztán később intimebb lesz a hangszerelés, így semmi nem zavarja meg Eno jellegzetes "korai ambient" hangulatát. A dal végén Martin dúdolása különösen szépséges.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6618111214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása