Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

12 éves egy Musicares fellépés

2023. május 11. - Szigi.
Ma 12 éve Dave és kísérő zenekara (Curt Bisquera, Vincent Jones Joel Shearer, Jason Orme és Martyn Lenoble) a los angelesi Nokia Clubban lépett fel a Musicares jótékonysági alapítvány rendezvényén. A szenvedélybetegeket támogató szervezettől Gahan a Stevie Ray Vaughan-díjat kapta meg Steve Tyler-től, az Aerosmith frontemberétől.
Gahan őszintén vallott a szenvedélyéről: "Ha elég sokat ülsz a borbélynál, akkor előbb-utóbb alaposan megnyírnak!" - mondta nevetve. "Nem lógok olyan emberekkel, akik be vannak tépve, nem vagyok olyan erős. Bulizni jó móka volt, és jól is éreztem magam, de azt hiszem én már minden zsetonomat elhasználtam ezen a téren."
Gahan és bandája egy nyolcszámos minifellépést is adott. Két Dave saját szerzemény (Saw Something, Dirty Sticky Floors), két DM (I Feel You, Personal Jesus) mellett eljátszották stílszerűen a Cracked Actor-t David Bowie-tól, némi meglepetésre a Love Will Tear Us Apart-ot a Joy Division-től, a Low-t Mark Lanegan-től és a New Rose-t Dave régi punkhőseitől, a The Damned-től. A Personal Jesus-ben pedig nem kisebb sztár gitározott, mint a dal szerzője, Martin Gore :) Íme a teljes fellépés:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3518119340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása