Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Párizs, duplázás, 30 éve

2023. június 30. - Szigi.
A mostani frankfurti koncertekhez hasonlóan 30 éve Párizsban is duplázott a Depeche Mode. A Devotional Tour előzenekarát, a Marxmen-t a DM Live Wiki szerint Andy Franks az ötéves kislányával együtt konferálta fel. Ez sem segített sokat: a Marxment szinte ledobálták a színpadról.
Daryl Bamonte a Devotional Tour Diaryban egy magyarul kissé döcögős szóviccel emlékezett meg a párizsi koncertekről: "Épp túlvagyunk két kiváló, teltházas koncerten a Bercyben. Hildia megkérdezte tőlem: "Ma este a Bercyben játszunk?", mire én azt választottam: "nem, a Get Right With Me-t játsszuk helyette", amire ő csak mosolygott. Azt hiszem, meg volt fázva". (A Get Right With Me a Mercy In You cseredala volt a turnén).
Itt a teljes koncertfelvétel:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5218156968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása