Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A furcsa előzenekar és a tesztoszteronszagú repülő - 25 évvel ezelőtt indult a The Singles Tour amerikai szakasza!

2023. október 27. - Szigi.
Ma 25 éve indult a The Singles Tour amerikai szakasza, azaz mindössze 10 nap szünet volt az európai és az amerikai turnészakasz között - ebben az időszakban még nagyon siettek a turnézással a fiúk! A banda Worcesterben (Boston külvárosában) kezdte a menetelést. A Purity-t új előzenekar, a metált játszó Stabbing Westward váltotta. Nem hiszem, hogy lett volna turné, ahol ennyire megosztóak lettek volna az előzenekarok... A Stabbing-ra egyetlen magyarázat a Mute Records-tagság lehet(ett).
 
Ahogy említettem, Jez Webb nem írta tovább a turnénaplóját, de Jody Hardy igen. Nézzük, mit írt:
 
"Ma érkeztünk Bostonba, és azonnal szabadnapot vettünk ki, hogy megszokjuk az időeltolódást. Eközben a megbízható és keményen dolgozó stábunk éppen arról bizonyosodik meg, hogy minden felszerelés túlélte az óceánon átkelést utat, hogy a turné rendben folytatódjon. Ma van az amerikai turnészakasz első előadása, és mindenki alig várja, hogy színpadra léphessen. (A koncert után): A show , mint mindig, kiváló volt, nagyszerű kezdés ez itt Amerikában. A közönség különösen lelkes volt - nem csoda, hiszen nem volt kis erőfeszítés kiautózniuk Boston külvárosába! A koncert után pedig egyenesen New Yorkba repültünk, mind a húszunkat beszorítva egy kis repülőgépbe, ami egy nagyon érdekes, és tesztoszteronszagú repülést eredményezett..."
 
Itt pedig a teljes (audio) koncertfelvétel:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9018242451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása