Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Az eltűnt csocsólabda - 1998, Los Angeles

2023. december 20. - Szigi.
Ma 25 éve volt Anaheimben (Los Angeles) a The Singles Tour utolsó előtti állomása, amelyről teljes audio koncertfelvétel létezik. A felvétel erdekessége a kifejezetten csicsásan zongorázott Somebody, valamint a botrányosan rosszul, több hibával kezdett Behind The Wheel.
 
Daniel 'BRAT' Barassi így írt a koncert körülményeiről: "Sajnos a ma esti koncert előtt sokan nem voltak felkészülve a csontig hatoló hidegre (-1- +4 fok), ami Kaliforniában még a karácsonyi időszakban sem gyakori. Sok rajongó kint reszketett a bejárat előtt (vagy, igen okosan, várakozott az autójában, bekapcsolt fűtéssel), várva, hogy kinyíljanak az ajtók. Miután bejutottak, a tömeg akkora hangzavarral köszöntötte a színpadra lépő zenekart, mint egy repülőgép hangja. Nem csoda, hogy egy újabb kiváló koncertet láthattunk. A fellépés után a zenekar vendéglátóhelyén a szokásos rajongók, lemezkiadók és stábtagok gyülekeztek, igen nagy számban. Bon Harris (a Nitzer Ebb-ből) is ott volt, ő a DM turné stábjának néhány tagjával lógott. Eközben Andy Franks úr ("a nem mindennapi turnémenedzser", Jody szavaival élve) azon volt, hogy megtalálja a tettest, aki ellopta a csocsólabdát. Sajnos nem találták meg (pedig játszani akartam), így helyette az emberek az asztalt használták poháralátétnek az italaikhoz (ami Mr. Franks szemében nyilvánvalóan szentségtörés volt)."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5318279439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása