Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

15 éve volt a Peace Remix Contest

2024. augusztus 19. - Szigi.

A Depeche Mode 15 éve remixversenyt hirdetett a PEACE című dalhoz, a Mute Records jóvoltából a Beatport.com oldalon. Több, mint 1000 producer és vállalkozó kedvű DJ vett részt a kihívásban, ami a Beatport.com addigi legnagyobb megmérettetése volt. Az együttes végül 20 mixet kapott készhez, ebből tízet a közönség választott be, 10 pedig a Beatport zsűrije szerint volt érdemes kiadásra. A Depeche Mode meghallgatta mind a 20 remixet és végül hármat talált "legjobbnak", amelyet meg is jelentetett egy Depeche Mode Remix Contest Winners elnevezésű háromszámos digitális kiadványon. Hallgassuk meg most ezeket a mixeket: elsőként itt a Hakan Libdo által készített remix! A veterán svéd producer ügyesen használta ki a dal himnikusságát, és azt szerencsésen ötvözte húzós elektornikus ütemekkel. 

A második dal a 15 éves Peace Remix Contest Winners válogatáson a Ladies On Mars nevű formáció volt, ami egy embert takar, az argentin DJ/producert, Jonathan Douglas Braverman-t. Ő hozta a háromszámos kiadványra a minimalista vonalat, egy hétperces, meglehetősen eseménytelen remixszel.

A harmadik, egyben utolsó remix a 15 éves a Peace Remix Contest válogatáson a Monosurround formáció Maximalism elnevezésű mixe. A negyedszázada létező német elektro-duó remixe a kedvencem a kiadványról: elhangolt, egymásnak felelgető vokáljaival, szinte vásárian vidám hangszerelésével és nyolcvanas évekbeli effektjeivel az egyik leginkább jókedvre derítő DM remix a diszkográfiában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1218469251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása