Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Zabálás és koncert Mexikóban, 15 éve

2024. október 01. - Szigi.

15 éve Guadalajában indult újra a Tour Of The Universe észak-amerikai szakasza. Ez a koncert is megjelent Live Here Now dupla CD-n. A turnéblog viszont inkább a mexikói ételkülönlegességekre koncentrált.

"Egy nagyon is szükséges 3 hetes szünet után ismét találkoztunk a mexikói Guadalajarában. Az Arena V.F.G.-ben történő fellépésünk előtti este megnéztünk néhány látnivalót, és megvacsoráztunk egy kedves helyi étteremben. Miután teletömtük magunkat tostadákkal, enchiladákkal, guacamoléval és quesadillákkal, egyetértettünk abban, hogy ennél jobb módja nem is lehetne a latin-amerikai turnénk indításának! Mexikóban amúgy is forró és hívogató a hangulat, vendégszerező és barátságos emberekkel. És közülük ma 14 000-en jöttek el, hogy lássák a Depeche Mode-ot. Ez telt házat jelentett."

Így szólt a koncerten a Fly On The Windscreen:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6018487225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása