Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

25 éve volt az első oroszországi fellépés

2023. szeptember 05. - Szigi.
Ma 25 éve lépett fel a Depeche Mode első ízben Moszkvában. Az alábbi videóban az látható, hogy a rajongók hogy várták a zenekar koncertjét 1998 szeptemberében, a The Singles Tour harmadik állomáson.
 
A koncerttel több probléma is akadt. A DM Live Wiki szerint Eugene Finkelshtein, a PMI Corporation munkatársa 2017-ben az Audience magazinnak nyilatkozott:
 
"A Depeche Mode-ot először 1998-ban hoztuk el Oroszországba. Ez a pénzügyi válság idején történt, és komoly veszteségeket szenvedtünk el. A helyi infrastruktúra nem volt elég fejlett ahhoz, hogy ilyen szintű koncerteket rendezzenek. Problémáink voltak a felszerelésük határon történő átszállításával, és a biztonságot a koncert alatt még egyenruhás rendőrök őrizték."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1618205409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása