Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A DM majdnem felgyújtotta a brüsszeli arénát - 25 éve

2023. szeptember 22. - Szigi.
25 éve Brüsszel felé kanyarodott a The Singles Tour. Erről is van teljes koncertfelvétel, és ez tényleg egy nagyon erős buli lehetett, a videó és a recenziók alapján is.
 
A turnénapló írói is áradoztak persze.
Jez Webb: "Erre a koncertre a "Personal Jesus" nagyszerű verziója és a belga közönség fan akciója miatt fogok emlékezni. Rengeteg fehér lufit dobáltak szét a ráadás előtt."
 
Jody Hardy: "Nem is emlékszem, mikor írtam utoljára... mindenesetre a DM nagyszerű koncertet adott a brüsszeli Forestben. A koncert egyik kritikája azt írta, hogy Dave Gahan-t istenként fogadta a belga közönség. Egy másik cikk szerint a 'Personal Jesus' és az 'Enjoy the Silence' előadása olyan erőteljes volt, hogy DM majdnem felgyújtotta a helyszínt."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3718217809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása